Monday, June 25, 2012

Happy life Project || untuk ibu yang MENYUSUKAN babyTadi kak lola SHARE2 la product kelas dunia ni beberapa orang adik manis...
aka ibu ibu yang sedang menyusu bayi...
Adik manis..."Saya ni tengah susu badankan baby sis, tak berani nak amik apa apa supplement yang tak di sarankan oleh doktor"


Ahkak manis berkongsi berita baik "Adik manis, fyi...product unicity terutamanya Bios life SLIM tersenarai di dalam PDR.net yea. PDR ini ialah buku rujukan di gunakan oleh pakar pakar perubatan dan doktor di AMARIKA untuk prescribe ubat ubatan kepada pesakit.


;)Tapi kalau di fikir2 balik eh dik nun...


Siapa pula yang berikan drugs2 dan ubat2 kepada ibu bapa yang mempunyai high kolestrol seperti statin drugs...yang mengakibatkan liver tak berfungsi akibat pengambilan drugs2 tu yea?


Siapakah yang bagi ubat2 darah tinggi kepada ibu dan ayah kite eh? Bukan doktor ke? ;)Type Bios life SLIM di sini go! http://www.pdr.net/
Hey! tahukah anda...dengan pengambilan Clearstart 30 + Bios life SLIM + Chlorophyll sehari hari mampu memberikan 
 1. ibu yang menyusukan baby mempunyai potensi untuk menyelimkan body lebih pantas dari ibu yang menyusukan baby dengan botol susu.
 2. ibu ibu yang menyusukan baby berkongsi berita gembira bahawa Bios life SLIM memberikan lebih banyak SUSU badan berKUALITI buat bayi mereka, memberikan lebih banyak TENAGA buat si ibu serta menyingkirkan LEMAK bertakung lebih pantas dari pada isteri2 yang belum menyusukan anak.


Kalau kak lola jadi ibu...Alhamdulillah kak lola panjatkan. 
Well, orang kite memang kerek ar. Cakap macam terrrer.
Product bagus tak mahu percaya. 
Product cap negeri China di repack semula gila gila beli macam tiada lagi hari esok.


Sadis.
Kak lola sarankan buat ibu menyusukan baby andaikata mahu kekal bertenaga, KUALITI susu mewah buat baby tersayang serta penyingkiran LEMAK optimum masa tengah susu badan tu...sambar Unicity product kelas dunia ini dengan kadar segera :-


 1. Clearstart 30 detox
 2. Bios life SLIM - 3 bulan.
 3. Super Chlorophyll
 4. Yellow Shaker

Oh chop!

Apa pulak kebaikkan super chlorophyll buat ibu menyusu badan ni kak lola oi

Fungsi Super Chlorophyll adalah


 • melancarkan pengaliran darah
 • menyahtoksik dalam badan
 • menambah penghasilan hemoglobin darah merah
 • mengurangkan kadar asid dalam perut
 • menghapuskan bau odor badan
 • mengurangkan sakit sengugut
Super Chlorophyll adalah dari sumber tumbuh tumbuhan dan sesuai untuk vegetarian.
Ianya sesuai untuk seisi keluarga.


Testimonial rakan pengguna.


Rata rata penguna Super Chlorophyll memperolehi kulit muka yang lebih cerah dan pori2 wajah yang semakin mengecil. Kualiti kulit meningkat menjadi lebih lembut dan halus. Yang mengalami jerawat di wajah, kering dan hilang secara semulajadi.
Unicity dah lama di luar negara kite sebenarnya. 
Cume baru baru sangat di Malaysia ni. So, kalau adik adik tak pernah dengar....adik adik antara yang paling AWAL ketahui akan kehebatannya di negara ini.


Biasa la Malaysia kan. 


Di Singapura product Unicity ni dah jadi fenomena buat mereka.


Di indonesia pun dah semakin ramai berpusu pusu mengambil peluang merubah kehidupan dengan Happy life project yang di tawarkan oleh Unicity menjadikan kehidupan lebih SEMPURNA.


Kak lola mengambil tanggungjawab ini mengetengah dan membantu kerajaan dan orang KITE dengan memperkenalkan product kelas dunia yang mampu MENINGKATKAN KADAR KOLESTROL BAIK dalam badan kite kepada penyumbang statistik pesakit kencing manis dan darah tinggi yang semakin MENINGKAT dari hari demi hari...{wohooo...kata kata ucapan kalah timbalan menteri kesihatan okayyy..kehkehkeh }


ORANG kite selalu fikir, bile tak demam, tak bisa...maknanya tak sakit
Padahal, paras gula dalam darah, garam dan makanan yang kite makan sehari2, kolestrol JAHAT dalam badan dah mula meningkat tanpa kite sedari. 


Semuanya tak nampak dan di rasai oleh mata kasar manusia kan.


Hanya tuan punya badan sahaja yang mampu bertindak mengambil langkah pertama menjaga atau MELINDUNGI organ dan badan kurniaaNYA yang maha ESA.


Bukan hanya SINGKIRKAN LEMAK dan SLIM melim menjadi misi utama.


Malah, Make life better adalah misi utama kak lola sekaligus sebagai Franchise Owner Unicity.


Jum jumpa kak lola untuk penerangan lebih lanjut tentang Bios life SLIM dan product2 lain yang mampu membantu mereka yang lain di luar sana ;)


We do GOOD things, hopefully good things bounds back to US. InsyaAllah


Lots of LOVE 
K lola - 012 397 97 57
Email sebarang pertanyaan - Lilyjaafar@yahoo.com


No comments:

Post a Comment