Wednesday, January 25, 2012

Hari 16 perjalanan SLIM kak lola | Wordless Wed - with WORDS



*** 

melaporkan menu hari ke 16

Pagi ni aku bertugas...maka di tempat makan kat office ni ada,
nasi lemak FREE { tiap2 hari kami di sediakan dengan menu kuih muih kecuali RABU, nasi lemak!!! }
TET!!!
kak lola tak amik nasi lemak okkkk...badan ni dah cukop aka TERLEBIH lemak ada.

tapi aku pilih ke cafe...
tempat lepak paling best di kawasan office dan di muka bumi so far :)
Aku pilih roti dengan telor mata, dengan air teh o tanpa gule.
Pagi tadi minum sesudu kecik powder Chlorophyl di campurkan bersama 250ml dengan air pakai botol SLIM
Lebih mudah. 

Chlorophyl membantu membersihkan cell darah kite yang juga mengandungi lemak.
Aha! jangan sangka lemak bergayut dalam perot, jantung saje ok. Dalam darah kite juga mengandongi lemak hasil dari pemakanan yang kite makan hari2 ok.

Minum air banyak2...Buang air pon banyak :)) 
Hasil dari urut urutan oleh mak bidan bertauliah membidan. Mak bidan kata wanita2 yang berlemak ni kena kuruskan lemak supaya keupayaan mengandung itu tinggi.
Ini di percayai lemak juga mengerumuni rahim kite sekaligus menyukarkan process lekat gitu. Alaaa nak lekat bukan senang bagi sesetengah wanita.

Jadi kena la berusaha dengan mengambil pemakanan yang sihat dan selamat.

Ada orang tak tau..pandai2  plak nak jadi doktor perempuan aku nasihat kunun katanya...
 " buat apa ko makan bukan bukan dik..ko kan nak mengandung "

Haus nak ulang..." kalau tak tahu, jangan buat buat pandai bole tak?"

Mood kak lola : Happy life project seminar this weekend...
tak sabar nak tengok gelagat orang yang pernah MOK now dah SLIM .uh yeah!
Kepada yang belum dapatkan stok SLIM ...jom 

1 comment: