Tuesday, January 24, 2012

Hari 15 - Perjalanan SLIM Kak Lola ...orang lelaki tak cakap tapi


Aha! semalaman semalam ...sampai jam 3am 
kemas kemas rumah.


Habis semua barang2 buruk lama di buang encik suami.

Aku...masih sorok2 simpan barang2 lama.
sayang ke main tak tahu apa kena.
 sukar sangat aku nak lepas BUANGKAN barang2 lama.
Macam ada sentimentel value melekat gitew. Tak de daya mak nak campak nakkkkk :)

kenangan yang dah sebati dalam kotak memori...ni yg rasa nak nyanyi lagu MEMORI shiela majid ni.
Memoriiii...

sebundle beg plastik tu penoh dengan  poscard di setiap pelusuk yang kak lola jejaki.
walauweiii nyanyi nyanyi...memoriiiii..

di WALMART amarika zaman dulu dulu kak lola sekolah di sana...print 1 set dapat 1 set FREE.
Maka secara automatik kalau pegi print gambar, dapat 2 set. 
1 set bole pos kepada keluarga di tanahair sebagai tanda kasi JELES..miahahaha keji giler.
Macam gambar nie...Kah!



jeles jeles?
;)

***

Okla..hari ni kak lola nak melaporkan menu yang kak lola nikmati sebagai sarapan pagi hari ke 15.
Sarapan : 250ml Bio Life chlorophyl drink + mee hoon goreng singapura dengan telur sambal. 

{ AMARAN : jangan malas minum air banyak banyak sebanyak 8 gelas sehari ok }
Lunch : tadi nampak encik suami  pergi market beli tempe..Tempe goreng cicah cili kicap kite :)
Dinner : kak lola belum nampak ide lagi. akan di laporkan selepas kejadian ok....tak pon nak pi browsing blog masak masak fofular kejap.

***

mood k lola : berdebar-debar tak habis lagi, tadi masa nak ke market TAYAR kete sport den sebelah kiri belakang meletop pocah kebabom akibat suntikan paku 2 batang ntah dari mana tak pasti
Kus semangat tak jadi apa apa.  Alhamdulillah Abang bantuan keselamatan tepi hi way cepat membantu.
me kasih WAK!

Nota penting : kenapa kite harus memandu mengikut had laju. renung renungkan yea adik adik






1 comment: