Tuesday, January 31, 2012

Hari 22 perjalanan SLIM kak lola | nak kena beli JEANS baru

Wink wink *

Tibe tibe bertukar Size S 


Londeh ar jeans ni...nak kena beli jeans baru dah ke ni? Seluar jeans kegemaran yang kak lola pakai hari ni..memang dah longgar. Nak kata lemak kat pinggang dah habis hilang..tak jugak. Masih ada la sikit sikit.
Tapi seluar jeans ni memang melondeh.

Macam mimpi bukan mimpi sebab seluar londeh melekat kat kaki.
Macam nak kena PANGGG ye jugak bile pikir pikir balik...baru hari ke 22 dah melonggar semuanya.
Jeans longgar di peha,
di pinggang,
di lengan,
isk! memang betol betol macam mimpi.

Semalam hantar SLIM kat anak buah tersayang,
dia kata " double chin busu dah tak nampak......muka busu nampak lebih bujur...Jelessss" katanya...

Kak lola senyum je tengok dia happy sangat2 dapat kotak SLIMnya yang pertama.
Sempena birthdaynya yang bakal menjelma tak lama lagi...kak lola hulurkan air perisa oren tu supaya DOUBLE happinese buat anak buah bile dia teros berjawatan setanding dengan consultant Project Happy Life yang lain.

InsyaAllah Febuary 2012 bakal jadi sejarah dalam hidup kamu anak buah. InsyaAllah.

Perjalanan SLIM yang kak lola lalui selama ini amat mudah. Banyak kelebihan dari kepayahan. Sebenarnya. Terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung dan tak langsung.
Bab kepayahan terhapus tibe tibe bila kak lola rasakan Project Happy Life memang betol betol memberikan senyum puashati buat semua. Rata rata HAPPY dengan resultsnya.

Semakin hari semakin ramai yang tak sabar sabar mahu detox, mahu SLIM,
mahu tahu apa itu Happy Life Project. Alhamdulillah.
Kalau ada peluang jadi yang terawal dalam team cepat kurus. com. Apa tunggu tunggu kan. wink*
Minggu depan team cepat kurus dot com akak ke Penang. Sapa sapa yang berminat duk kat utara nu..sile kejar team kami no.

Semua info ada di sini : Cepat kurus dot com team di Penang 4-5 Feb tau..pi block calendar buat appointment tau. Tak perlu terbang ke KL dah...
Call saje team cepat kurus berada di Penang untuk kamoo kamoo kamoo.


Gaya hidup pon berubah secara tak perasan :)


Ada juga yang berkongsi cerita, kadang kala lupa nak minum TEA waktu malam masa program detox sebab tertido. Tido kan anak, mak mak sekali tertido.
Kalau tanye kak lola... Tak mengapa kalau sehari dua...tapi kalau nak dapatkan keputusan yang BERKESAN dan maksimum seperti program di tetapkan 30 hari.
Kena la ikot peraturan dengan sebaik baiknya yea.
Baru la keberkesanan tu OPTIMUM....tak gitew? ;) Natures tea tu la product terbaik melawaskan semuanya keluar pagi pagi. Kah! Malu ai nak cite ke unikkannya. Well, nak tahu kena la beli se kan.

Kak lola pon dalam sibuk ke hulu ke hilir...kadang kala tertinggal nak bawak SLIM peket oren dalam perjalanan 90 hari SLIM ni.
Tapi hari hari kak lola tekad tak mo jadi macam tu lagi.
Awal2 pagi teros masokkan 2 peket siap2 dlm shaker utk di bawa ke office.
Minum SLIM sebelum makan tengahari akan membuatkan perot rasa penuh, jadi tak ada la kite makan makanan ringan yang tak berapa berkhasiat tu kan. Kalau kite amalkan gaya hidup yang seimbang, tak mustahil dalam masa 90 hari kite akan SLIM Sihat & sexyyyy ;)

rugi woii tak amik SLIM. Serious.

Laporan menu makan tengahari kak lola hari ke 22 ialah...

Breakfast : Shepperd pie..weeeeeeeee encik suami belanje from Secret Resepi. Miow
Lunch : SLIM 250 ml GLUP + nasi sikit, ikan bakar cicah air asam dengan sayur pahit alaa apa kenama? Peria!!!..nyum
Dinner plak menu apa kak lola nak kerjakan ek : tungguuuuuuuuuuuu update esok la eh.

***

Kat mana nak beli / nak tanye2 ...call kak lola je. Sini ada ring ring number ku.http://www.cepatkurus.com/

Mood kak lola : Happy tengok adik adik 2 orang tu HAPPY. I love SLIM cos this product make me and em happy too. Auw!

Visit our FB : https://www.facebook.com/CepatKurus







Monday, January 30, 2012

Hari 21 Perjalanan SLIM kak lola | yang best tu bole makan apa saja sambil SLIM

Pergh! celik mata je ingat SLIM. Hiks...


Oh! minggu lepas kak lola belajar cara minum SLIM tanpa guna shaker...al maklum la kadang kadang lupa kan. Cara paling mudah dan santai. Kak lola loikeeeeeeeeeeee sgt!

Thanks Sifu ajar macam macam kat Kak lola.


Kak lola memang banyak sangat minum air. Banyak juga ke tandas.
Bile kak lola tanye kawan kawan yang dah berjaya...memang begitu la adatnya. 8-10 gelas air pon memang tak cukop ada kala rasanya.

Sure ramai yang rasa loya hari hari kak lola cerita pasal SLIM.
Tapi wadehel, kak lola sedang fokus.

Kalau tak fokus..ke laut la matlamat kak lola nak SLIM tahon 2012 ni ye tak?

Salam Isnin semua...ptg ni nak pi hantar SLIM kat 2 gadis jelita yang bakal sama sama menyertai perjalanan SLIM kak lola. Aha! korang tunggu dan lihat kami SLIMING je ke? Hikhik...

Mood kak lola || Doakan kami berjaya yea, ;)

Hari 20 perjalanan SLIM kak lola | Quality Time with my Love

Korang buat apa hujung minggu ni ?

Hujung minggu ni k lola sibuk sakan.
Dengan persiapan menperindahkan villa baru.
Dengan kemasokkan perabot2 baru.
Dengan menjawab soalan soalan dari customer yang tak henti henti tentang DETOX. Dah nak masok 2nd mth kak lola di hujani dengan soalan tentang Clearstart30.
Dengan menghadiri majlis perkahwinan adik kesayangan mak mertua yang kus semangat ramainya umat.


Makan nasi minyak le kite hari ni...


Baju lama bersize kecik jadi pilihan..ahaks. Jgn jeles...suatu waktu dulu ianya KETAT ok.

Sekarang tidak lagiiiii :)


dessert dulu..semuanya cantek2 belaka...

Nasi minyak daging kurma wajib la kan.
Tapi selepas minum SLIM...tak lalu nyah.


Air kosong lagi sodap!! serius. Haus memanjang....minum air 1 kolam pon still rasa HAUS.:))
{ Haus duk explain pasal product kat kenduri kahwin anak orang..Ya Amponnnn. Walaubagaimanapun, kebahagiaan adalah hak milik kami berdua...auw! }




Antara soalan yang masih menjadi pertanyaan ramai pada kak lola...

" berapa KG dah hilang kak lola? Update la cepat..." gadis misteri.
" haus nakkkk aku nak jawab..SLIM membakar lemah, badan kite akan hilang inchi bukan KG" kak lola yang kehaussan.
" kalau dah hilang lemak, mestila hilang KG " gadis bijak pandai tolong menambah.
" hilang INCI dengan hilang KG 2 perkara berbeza yea adik adik ...kalau nak tempah baju kurung, tailor amik ukuran KG ke CM ke INCHI ek? "

well...manusia memang macam macam ragam.
Namum dalam usaha kak lola nak membuka minda masyarakat tentang pentingnya menjaga KESIHATAN diri sendiri...jaga makan, jaga kolestrol, jaga jantong, jaga lemak, jaga air...kesabaran yang amat tinggi memang tahap CIPAN wa tell you.

Kesedaran pon tiada betapa pentingnya kite menjaga kesihatan dan berat badan orang puteh kata weight management, ko skipping la 1000x jumping...pundi kencing turun sekalipun.
Bole hilangkah inchi lemak kat body ko tu dik nun oiii

Apa perbezaan hilang INCI atau hilang LEMAK dengan hilang KG? { ini lah rahsia sebenar SLIM wink* }.


Apa guna kalau berat hilang 5kg dalam 10 hari, tetapi tiada pengurangan dari segi inci di lengan, peha, atau di punggung anda.

Jadi sebenarnya, apa yang anda lihat di mesin penimbang anda, hanyalah kehilangan berat otot atau 'muscle', air, dan juga 'bone mass' di dalam badan anda. 



Inilah punca kulit anda akan kelihatan menggelebeh, kerana bukan lemak anda yang hilang.

Sanggupkah anda kelihatan
menggelebeh ???



***
Jom suntik BOTOX la jawapannya nak tegangkan kulit lepas dah SLIM gitu? Oh no no no..kak lola sarankan lakukan la apa jua usaha asalkan ianya secara semulajadi....cepat tegang cepat la dia longgar besok lusa...betol tak? Salah faham tentang 2 perkara penting ini menyebabkan ramai yang tak berjaya mengecilkan size punggung dan peha. Jadi...kenapa masih menunggu dan terus melihat kami semakin SLIM.Betol tak? wink***

Kak lola pergi Red Wok makan steam boat hari tu, kak lola perhatikan rata rata wanita Malaya yang ke sana memang suke makan, malah kak lola jugak antara yang suke makan. Nak makan tak salah tetapi amalkan gaya hidup sihat dan SEIMBANG.

Sayangi la badan dan kesihatan yang Allah pinjamkan buat kite ini bagaimana kite menjaga akhlak kite dengan penciptaNYA :) Sayangila badan & kesihatan kite baru la kite cergas nak sayang mak ayah, suami, anak anak, kakak kak long kak ngah, wah panjang kau salasilah keluarga den nak kena sayang kan.

Renung2kan dan mulakan minggu baru anda dengan senyuman ok.

Meh ring ring kak lola untuk Happy Life Project &
Bios Life serta kebaikkannya.http://www.cepatkurus.com/.

Mood kak lola : Pagi2 senyum manis nampak anak buah pon dah semakin SLIM. Alhamdulillah.
***Banyak kisah benar perjalanan wanita2 yang dulunya sihat kini semakin SIHAT SLIM & SEXY.auw!di kongsikan dalam Facebook juga. Jangan tunggu lama lama ok :)





Saturday, January 28, 2012

Hari 19 perjalanan SLIM kak lola | nasi ARAB

Salam petang semua...

Ramai tetamu datang umah kak lola hari ni dari pihak belah encik suami. Esok ada kenduri kawen di Bkt Jelutong. Satu bas kau rombongan di jemput dari Peranchis. Auw! Kelam kabut hidup mak kejap...

Uik! sms masok... ting tong
" busu seminar menarik! Giler la su..BEST BEST BEST "
Anak buah dan client kesayangan kak lola hantar Seminar Happy Life Project hari petang tadi, nampaknya pulang dengan respond2 POSITIF.
Yeah! i like it ahak ahaks :)

***

Hari ke 19th laporan menu makanan kak lola dari pagi ialahhhhhhhhhh...


Breakfast : Klorofil + Roti bakar sapu kaya - dah jadi kegemaran. Nasi lemak, roti canai kuah dal bole jugak nak belasah...tapi jangan lupa minom SLIM sebelum menjamah yea. Sekali sekala je tau.

Kemudian Tengahari memandangkan ramai tetamu kak lola masak Nasi Arab ops! masak plak...tapau kan saje. Kepada yang sibuk sangat tak kuasa nak tunggu roti rentung dlm toaster. Bagus kalau amik Lean Complete, ianya juga adalah sarapan penuh khasiat untuk mereka yang nak CEPAT dalam segala hal  cepat mandi, cepat makan, cepat minum, cepat kurus,  macam www.cepatkurus  dot com krew la katakan. ;)

Tengahari : SLIM 250ml dahulu...GLUP! + Nasi arab. Maaf la yea hari ni terpaksa telan nasi, kang makcik Ah pengsan aku suapkan salad karot cicah mayones plak kan .Hahahahha { Hari ni tibe tibe rasa loya plak dengan nasi Arab lauk kambing..phewwwwwwwww tekak dah mula tak mo terima bau hamis kambing agaknya }

7:00 Malam : SLIM 250ml dahulu ...GLUP + bubur ikan bilis campur capoi...masakan encik suami { encik suami i terror buat bubur you...haluih kemain, sodap hingga menjilat ibu jari kiri..eh makan bubur pakai sudu daa..haha acah jerrr }. Bagus jek mak mertuo den pandang den ngadap berita jam 8 di ruang tamu dan encik suami di dapur. Kah! menantu mithali kan menantu omak ni..;)

OH! kak lola tak sabar sangat nak dengar feedback seminar petang tadi dari anak buah & her fren petang tadi. Dan
Kak lola juga tak sabar nak announce 1 berita baik untuk hari ke 20 perjalanan SLIM kak lola esok. Stay Tune yols

Dapatkan detox Clearstart set anda sekarang :) 
usus dah bersih baru makanan berkhasiat dapat di serap dengan lebih baik...betol bukan?


Oh! tak ada budget? Harga yang tak seberapanya tu jauh lebih murah dari harga Ipad, rim kereta dan tudung FAREEA chiffon 5 helai  yang korang beli ok..toksah nak berkire dengan kesihatan dan kecantekan diri sendiri. Bukan rugi...malah kesedaran dari sekarang tu yang amat berbaloi kalau korang sedar sekarang
sebelum terlambat.

Bersyukur la nak korang masih sihat boleh menaip blog dengan lancarnya kan. 



Jangan tunggu lama2...its growing FASTER than light woo.
Apa yg growing FASTER than light tu kak lola?

ring ring me ok for more info about Happy Life Project & Bios Life * wink
Mood kak lola : Happy as always 

Nota kaki : kalau korang perasaan entri hari ke 18 & 19 kak lola post hari ni sebab hari ke 18 kak lola kepenatan, tak dan nak post kau. Dah ZzZzZ :) 




Hari 18 perjalanan SLIM kak lola | LOLA Dah SLIM????

Assalamualaikum pembaca semua { ewah...cas ada pembaca tengah nganga baca entri ni la kan..hihi..tutop molot tu skit..;)) }


;) << Kalau kak lola senyum macam ni tenghari2 bute ni...maknanya ada Good News 

:)) << Kalau macam ni pulak...maknanya...tgh suke sangat2 sambil joget joget.

Mula mula sekali,
kak lola nak panjatkan rasa syukur Alhamdulilah banyak2 ...
Alhamdulillah kepada Allah yang sentiasa tak putus putus melimpahkan rezeki dan
memakbulkan doa doa setiap solat kak lola.

Allahu Akbar.

***
Alhamdulillah kak lola kerana di pertemukan dengan Bios Life ...product SLIM selamat dan berkesan
Terima kasih kepada tasha yang memperkenalkan kak lola dengan Happy Life Project. ...
siapa nak Happy lets join us team cepat kurus dot com :)
Alhamdulillah.
{ perasaan sama macam anak dapat keputusan cemerlang 8A gamaknya..ewah macam dah ada anak amik SPM :P }


kalau ada yang berminat nak stay Sihat , SLIM & Sexy bersama kak lola.
Situ ada infonya...ring ring k :)
Kalau malu...kite chit chat kat YM pon bole. Add saje. Kak lola x makan orang.Aummmmm!

***


Pagi ni dapat sms...
Berita yang Nattasha { shes my biz partner in Happy Life Project plus my ex junior at same company before} sharekan dengan kak lola dalam hasil jerit perih menadah telinga dengan

  • moral support kawan kawan yang baik hatinya,
  • sokongan  serta pujian dari rakan rakan ntah ye ntahkan memperli.
  • ada juga yang mengeji, 
  • mencaci, 
  • memperli berlambak lambak la sangat sejak kak Lola dalam usaha mengecilkan lemak lemak terkumpul dalam badan dan 
  • mempersiapkan diri kak lola dengan kesihatan yang baik berterusan tahon 2012 nie...rupe rupenya ada hasil yang MERANUM maka tersenyum mekar la senyuman kak lola di pagi Sabtu. ;)

Step 1


Mesti minul 250ml Bios SLIM sebelum makan tengahari.
Mesti.


Second row sudah..yeay! 1 kotak megandungi 60 peket comel yang senang di bawa kemana2.
1 hari minum 2 kali sahaje SEBELUM makan.
Effect pantas | rasa kenyang sepanjang waktu...tapi JANGAN lupa makan walaupon rasa kenyang ok doki?


Drink & SHRIK...
Klorofil powder hijau tu kak lola ambil sebagai tambahan pagi pagi sebelum breakfast.
Klorofil kan hijau. Kak lola percaya bende hijau elok kalau amalkan.
Kebaikkan kloro ialah ianya membantu meningkatkan immune system badan kite. 
Ianya juga baik untuk membersihkan lemak dalam cell darah kite.
Aha!
Mana nak dapatkan Bios SLIM & Klorofil? Harga terbaik, kena la ring ring kak lola :)
Sini ada contact no kak lola : www.cepat kurus.com Jangan malu2..jangan segan2. Sms lah kalau segan sangat ponnn 

Minum air 8-10 gelas sehari. Badan kite perlukan air yea sebab nanti banyak weee wee...wee wee kan bagus utk detox toksin ;)

***

ok sambungan luahan perasaan tadi...

Kak lola tak kecil hati...cume kak lola rasa sadis sangat...
Orang melayu kite memang begitu la sampai bile bile pon
Jarang  sekali jumpa yang nak menyokong usaha. mula mula sekali mesti nak tembak! nak pikir negatif.
Banyak berlambak hampir semua memperli....mempersenda usaha kak lola.

Ramai..ramai sangat yang melemparkan kata kata  :-

1. Tak payah la ko habiskan duit beli ni.
2. Ko makan buah je 10 hari..bersih dah usus ko tau. Tak payah detox2 mahal ni membazirrrrrr.
3. Ko tu bole tahan keeeeeee?
4. Ko tu bukan kena diet ke????
5. Eh! ko kan banyak duit jual SLIM
6. Eh! dah S woiiii Lola dah SLIM woii...
7. Lola ko memang MOK la nak buat camne...jom makan canai..wakakakak 


{ nada perli korang itu ada lah pembakar semangat sekali gus pembakar lemak dalam diri aku korang tahu?. Thanks korang & tahniah kerana memberikan aku 1 suntikan semangat hahahah

Aku kan kepala kodi Geng Kalis kutuk.
Haá yea kak lola pernah di angkat mertabat sebagai geng kalis kutuk oleh sesetengah pihak yang noty.Hiks...i love them cos they are my frewnnn

dalam perlian dan cacian serta ejekan itu...kak lola ni degil, tekad, macam good good je.. teruskan jua dengan Project Happy Life ini...sebab.
Masa mula mula konsep pemakanan, content makanan, proven safety, di jelaskan pada kak Lola,
sangat mudah, 
selamat dan 
BERKESAN....kak lola suke { eh chop! camne kak lola tahu berkesan sedangkan kak lola baru nak beli waktu tu }...

Ello! korang belajar sains tak? perot kalau penoh dengan fibre, rasa full, rasa kenyang ok..so,
korang lalu ke nak makan banyak2...
kalau dah makan fibre BANYAK dari roti canai memang la bole SLIM...kan?
3 bulan minum fibre oren sedap macam fresh orange gitu.....bukan suruh korang pantang2 jangan makan tu, jangan makan ni....yang tu tak bole, yang ni tak bole.Tak payahhhhhh.
Bios Life SLIM memang sempoi...makan macam biasa , minum SLIM & shrink... :)

Shrink secara semula jadi ok! Itu lah rahsia sebenar Bios Life SLIM. Ianya mengandungi 7 clinical proven content yang membantu membakar lemak secara semulajadi. Yang ko nak pegi GYM sampai sengal otot apa kena? Just walk 30  mins a day or mop lantai dapor ko sampai kilau. Cukop . Hahaha senam gak kan.

Kan dah kena sekolahkan..hahaha

Tak pe tak pe..kak lola memang rock. Tapi kak lola baik hati. Tu pasal kak lola sharekan semuanya di Secret Space ni. Jangan bagitau orang tau . Shhhhhhhhhh...

Sebab no dua kak lola dapat apa yang kak lola perlukan dari product yang kak lola ambil ni.
Alhamdulillah sangat2. Kak lola antara yang terawal  :). Walaupun kak lola dah lama dengar kisahnya tapi tak bertindak....:| Sayangkan?
Kak lola dapat kebaikan untuk diri kak lola, untuk encik suami, untuk keluarga, untuk kawan kawan dan
kak lola dapat Share the same buat semua di luar sana, tak kenal tak apa...janji kite sama sama Happy. Yeay!

Bagi kak lola la...
Dalam hidup ni, kite kalau hidup nak meningkatkan taraf hidup, nak perbaiki kelemahan diri, nak apa apa jua lah...tak kisah la apa pon impian kite. Nak ada BMW ke, nak ada cincin DIAMOND ke, apa saje la eh
kalau tak amik risiko ...tak boleh. 
kalau tak ada attitude/sikap yang baik...pon tak jadik.
kalau tak campur orang org puteh kata sosial la..kenal kenalan gitu...tak bole gak tau.
Nak untong sorang2 pun tak boleh...ko tamak sorang, ko mati sorang tau :)


Tak kemana la kite.
Sikit sikit TAKUT,
sikit sikit..eh ! SIKIT je untong aku dapat, buang masa aku je.Aku malas la nak buat.
Kalau begitu tingginya sikap sombong dan bongkaknya kite dengan kehidupan...kak lola nasihatkan.
Duduk je la dalam rumah tengok Astro.
Tak start engine ke kedai tak dapat la kite merasa ikan parang masak asam pedas. Betol?
Apa yang ada kat rumah? Maggi je..
ha ko telan la maggi tu sampai cirit kan.

Pepatah kak lola mudah "tak  buat, TAK DAPAT ".
Budak kecik pon tahu. "Tak menangis tak dapat nenen" :))

*** tulisan ini berkisar dari pandangan kak lola sahaja, tiada ditujukan kepada sesiapa yang ada mahu pon dah tiada. *** kalau ada tetap sentap dan terasa.

Ampun dan maaf di minta.

Mood kak lola | Enegetic giler nak proceed next month project nih...im so Excited!


Friday, January 27, 2012

Hari 17 perjalanan SLIM kak lola | bekerja itu kan ibadah

Assalamualaikum & salam jumaat adik adik manis semua.


NGEEE...maap eh. Lupa nak kasi up entri laporan menu makanan SLIM kak lola semlm. Sibuk kau. Usahawanita le katakan.Kah!

Eh! lupa no 2 nak  update : pemenang POP QUIZ jumaa minggu lepas dah umum. Pi check pi. Kut2 la nama adik manis yang UP. Ha! x pasal pasal dapat tudung CANTEKKKKK percuma kan ;)

Bulan depan kak lola buat Giveaway lagi k. Jangan lupa LIKE JUMAA ;)

menu hari ke 17 - menjadi kegemaran warga Malaya sejak dulu lagi


kalau dah ada darah Peranchis tu...tempe tak mau miss kan . hiks.


Isk! bole ke makan goreng2 ni kak lola...kan minyak tu.
Sikit2 tak apa...kalau ko melantak tempe goreng hari hari...memang jantong ko semput la nyah :)


Isk! kentang goreng pulak tu kak lola...minyak woiii minyak. Nak SLIM macam mana ni?
Aha! pemilihan menu makanan berkhasiat setiap hari mestilah betol.
Baru la badan tak naik dengan LEMAK kan...



ok la cukop2 la kan UP menu bergoreng. 
Meh kite lihat apa sebenarnya menu yang kak lola ngap untuk SLIM.


Sup sayur sudey. Buh sohoon kalau suke. Settle ;)

***

Kepada yang masih muda remaja awal 20an...makan la apa pun nak makan.
Tapi apabila usia dah naik 30an...perlu di ingat ya...metabolisma badan akan menurun dengan meningkatnya usia.
Maka, minum SLIM sebelum makan, akan BANYAKKKKKK
membantu menyerap lemak sediakala ada dan lemak yang baru di makan.

SLIM bersama kak lola jum.
Kami ada lah kumpulan manusia biasa yang mahu hidup gembira dan sihat bersama sama dengan cara luar biasa.
Korang tak nak ke?
Visit kami di : http://www.cepatkurus.com/ okeh 




Wednesday, January 25, 2012

Hari 16 perjalanan SLIM kak lola | Wordless Wed - with WORDS



*** 

melaporkan menu hari ke 16

Pagi ni aku bertugas...maka di tempat makan kat office ni ada,
nasi lemak FREE { tiap2 hari kami di sediakan dengan menu kuih muih kecuali RABU, nasi lemak!!! }
TET!!!
kak lola tak amik nasi lemak okkkk...badan ni dah cukop aka TERLEBIH lemak ada.

tapi aku pilih ke cafe...
tempat lepak paling best di kawasan office dan di muka bumi so far :)
Aku pilih roti dengan telor mata, dengan air teh o tanpa gule.
Pagi tadi minum sesudu kecik powder Chlorophyl di campurkan bersama 250ml dengan air pakai botol SLIM
Lebih mudah. 

Chlorophyl membantu membersihkan cell darah kite yang juga mengandungi lemak.
Aha! jangan sangka lemak bergayut dalam perot, jantung saje ok. Dalam darah kite juga mengandongi lemak hasil dari pemakanan yang kite makan hari2 ok.

Minum air banyak2...Buang air pon banyak :)) 
Hasil dari urut urutan oleh mak bidan bertauliah membidan. Mak bidan kata wanita2 yang berlemak ni kena kuruskan lemak supaya keupayaan mengandung itu tinggi.
Ini di percayai lemak juga mengerumuni rahim kite sekaligus menyukarkan process lekat gitu. Alaaa nak lekat bukan senang bagi sesetengah wanita.

Jadi kena la berusaha dengan mengambil pemakanan yang sihat dan selamat.

Ada orang tak tau..pandai2  plak nak jadi doktor perempuan aku nasihat kunun katanya...
 " buat apa ko makan bukan bukan dik..ko kan nak mengandung "

Haus nak ulang..." kalau tak tahu, jangan buat buat pandai bole tak?"

Mood kak lola : Happy life project seminar this weekend...
tak sabar nak tengok gelagat orang yang pernah MOK now dah SLIM .uh yeah!
Kepada yang belum dapatkan stok SLIM ...jom 

Tuesday, January 24, 2012

Hari 15 - Perjalanan SLIM Kak Lola ...orang lelaki tak cakap tapi


Aha! semalaman semalam ...sampai jam 3am 
kemas kemas rumah.


Habis semua barang2 buruk lama di buang encik suami.

Aku...masih sorok2 simpan barang2 lama.
sayang ke main tak tahu apa kena.
 sukar sangat aku nak lepas BUANGKAN barang2 lama.
Macam ada sentimentel value melekat gitew. Tak de daya mak nak campak nakkkkk :)

kenangan yang dah sebati dalam kotak memori...ni yg rasa nak nyanyi lagu MEMORI shiela majid ni.
Memoriiii...

sebundle beg plastik tu penoh dengan  poscard di setiap pelusuk yang kak lola jejaki.
walauweiii nyanyi nyanyi...memoriiiii..

di WALMART amarika zaman dulu dulu kak lola sekolah di sana...print 1 set dapat 1 set FREE.
Maka secara automatik kalau pegi print gambar, dapat 2 set. 
1 set bole pos kepada keluarga di tanahair sebagai tanda kasi JELES..miahahaha keji giler.
Macam gambar nie...Kah!



jeles jeles?
;)

***

Okla..hari ni kak lola nak melaporkan menu yang kak lola nikmati sebagai sarapan pagi hari ke 15.
Sarapan : 250ml Bio Life chlorophyl drink + mee hoon goreng singapura dengan telur sambal. 

{ AMARAN : jangan malas minum air banyak banyak sebanyak 8 gelas sehari ok }
Lunch : tadi nampak encik suami  pergi market beli tempe..Tempe goreng cicah cili kicap kite :)
Dinner : kak lola belum nampak ide lagi. akan di laporkan selepas kejadian ok....tak pon nak pi browsing blog masak masak fofular kejap.

***

mood k lola : berdebar-debar tak habis lagi, tadi masa nak ke market TAYAR kete sport den sebelah kiri belakang meletop pocah kebabom akibat suntikan paku 2 batang ntah dari mana tak pasti
Kus semangat tak jadi apa apa.  Alhamdulillah Abang bantuan keselamatan tepi hi way cepat membantu.
me kasih WAK!

Nota penting : kenapa kite harus memandu mengikut had laju. renung renungkan yea adik adik






Monday, January 23, 2012

Perjalanan SLIM kak lola 2012



Mulai hari ni kak lola nak buat catatan perjalanan SLIM kak lola selama 90 hari.
Jom join...support dari depan PC pun cukop. Kalau ada geng baru semangat kan.:)

Hari tu kak lola ada menulis tentang cara mudah untuk bakar LEMAK kan.

Wah! nak mudah je yea ko loyah....
tiada jalan mudah dik non...Tiada.
Mudah sangat kah nak menolak pemberian orang ? Haa..jawab jawab :))

Chaiyok! chiyok! sile jangan mudah putus asa ok.

ok tepek gambar inspirasi pulak...ini bukan J Lo yea 
cantekkan...dia dah berjaya pakai baju kecik dia. 

Kite bile lagi?
Nanti kak lola pon nak tepek gambo macam ni banyak banyokkkkk..
korang jangan muntah ejau tau. Hahahah

***

Oh lupa..
Kak lola lupa nak add lagi satu point la haritu....haks!
Lagi satu point sebenarnya ialah HIDUP la dengan amalkan cara hidup AKTIF.
Kalau asyik duk terlentang je depan TV tonton ASTRO. 
kalau asyik duk meloyot je depan PC layan Facebook.
Celah mana ko nak bakar lemak. 
Che bagitau kak lola cube cube...
Yea tiada lemak yang akan terbakar. kalau ada pon, besor hama. Bile tahun pulak ko nak slim loyah oiii.

Habis tu...kak lola punya gaya hidup AKTIF macam mana? 
Hebat sangat suruh suruh orang amalkan cara hidup aktifkan.
kak lola Lari 100x100kah?
Angkat berat?
Kick Boxing?

Oh tidakkkkkkkk
Pi kutip manik bertaburan tu pi..:)
mudah ke kutip manik bertaburan? haih...setiap tahun sekali mesti..wajib kena kutip.


tapi yang MUDAHnya...peket SLIM bole di bawa kemana2 di mana jua anda ingin pergi.
Mudah bukan? Loveeeeeeeee perisa orennya.

Bikin gueh merindu...

kemana jua dengan SLIM - tak perlu rasa pedih perot, tiada lagi rasa LAPAR.

Seriusly, 
selepas 12 hari minum SLIM, badan kak lola terasa lebih RINGAN,
dulu dulu kak lola rasa badan BERAT, especially lepas makan la kan. Berat segala galanya.
Kini.
badan RINGAN serta cergas buat kerja...pendek kata BERTENAGA. 
Koyak, tuang air 250ml, goncang dan minum. 
Mudah  bukan?



Aha! meh tampal posing kak lola selepas hari ke 13 menelan SLIM
Oh yea! baju ku size 12UK kau...size oversea. Korang hado?
Kat mana nak beli Bio SLIM? Sini ada no kak lola http://www.cepatkurus.com/


Mood kak lola | menghitung hari untuk post gambar baju size kecik....Neverh give up yols.



Sunday, January 22, 2012

Cuti panjang pergi MANA?


kak lola buat apa tu woi?
mengintai eh! 

Cuti2 panjang ni ...tak pergi bercuti ke Paris ke 
Melaka ke , Johor ke?
Tak
Habis kak lola buat apa?

Buat dek  :))

Mood kak lola | Kadang kadang buat dek lebih baik, dari pada 
buat buat pandai sana sini kan.
Padahal tak pandai mana la sangat. kah!

Oh ada update : sile ke JUMAA, ada design shawl baru. Dapatkan segera ;)

Saturday, January 21, 2012

Cara mudah untuk BAKAR LEMAK dalam body

Jom cabar diri anda bersama sama kak lola mengSLIMkan body dari lemak di perot, di peha dan pinggul.
Selama 90 hari. 
Jom!




Meh kak lola share skit cara mudah untuk cepat bakar LEMAK dalam body :)


Jangan skip sarapan pagi.
Bila manusia sarapan pagi, badan kite akan rasa puas hati, membuatkan kite makan dengan jumlah yang sederhana. Tak berlebihan. Sebab pagi pagi perut dah full. ok?
Orang malaysia sarapan pagi pukol 10 pagi. Sarapan Pagi kah?






Mulakan hari anda dengan sarapan berprotein tinggi dan rendah KARBOHIDRAT.
Protein adalah khasiat makanan yang membina kalori dan muscle.
Karbo pulak ialah khasiat makanan yang membina lemak :). Jadi belajar2 la kawal makan makanan berkarbo ok. wah! kak lola dah macam pakar nutrisi kan...ngeeeeee.


Jauhi high glycemic foods seperti gula, pasta, nice dan tepung.
glycemic index rates ialah kadar di mana makanan bertukar menjadi glucose {sejenis gula} dalam sistem darah kite. Pilihan makanan yang mengandungi rendah glycemic index akan menolong mengawal selera serta berat badan anda. ia nya juga membantu mengekalkan sistem kesihatan jantung kite.


Makan makanan seimbang 3 kali sehari. Jauhi makan makanan ringan selepas makan malam.
Makan makanan seimbang 3 kali sehari memastikan badan kite menerima makanan secukupnya. 
Ianya membantu badan kite membakar kalori. Kalau kite skip makan tengahari, badan kite akan menyangka bahawa kite kekurangan makanan dan pastinya memberi tindak balas metobalisma yang perlahan, di mana sekaligus memperlahankan process mengilangkan berat badan kite juga.


Simpan LOG makanan.
Perhatikan apa yang kite makan sehari hari. Perhatikan kat sini bukan maksud kak lola tengok je makanan tu. Tak.
Perhatikan sendiri apa yang kite makan dengan mengambil nota secara tepat. rekodkan makanan yang kite makan. Conothnya : breakfast aku amik CANAI kuah dalca. Makan tengahari aku makan nasi dengan lauk sardin serta sayur petola goreng. Air minum segelas. Gitewwwwwwwwwwwwww
Log makanan akan buat kite berhenti untuk makan, makanan yang tidak sepatutnya kite ambil bagi mengurangkan process kurangkan berat badan kite.
Dengan hanya menitik beratkan perubahan kecil ini, kite mampu merubah cara dan tabiat makan kite sehari hari.


Apa lagi. Jom la woi SLIM sama sama kak lola :) Kalau nak tahu kat mana kak lola beli Bios SLIM. Klik cepat kurus.com ok. Product di hantar terus kepada pelanggan. Hebat tak?


Mood kak lola: kalau hebat sangat jom la..90 hari je. Apa? takut tinggal tulang je? Takut la 
tu...
Mood kak lola no 2 : eh! abang bawak balik petola, mushroom, carrot, Cuti ni kite makan sayur rebus je ke kite ni bang? miahahahah 
Terima kasih Allah mendampingkan aku dengan suami yang selalu menyokong apa jua cite cite ku. Alhamdulillah :)










Friday, January 20, 2012

yang sudah...sudahla

salam jumaat yang indah semua...
maaf kak lola hilang ayat untuk menulis sepanjang minggu nie.
kehilangan...
cucu yang tak sempat kak lola lihat, pegang dan kenali...Muhammad Afiq bin Nor hisham.

Di lahirkan lewat hari raya haji 2 bulan yang lalu.
Si ibu masih berpantang, kerana masih berpantang...jejak tanah adalah antara yang di larang.
kak lola hanya sempat berhari raya dan bergurau senda dengan si Kakak Qistina.
Kini adik telah pergi Qistina.
Adik mana? tanye Qistina .
Adik dah tidur dalam tanah eh ibu? jawab Qistina sambil melihat adik di kebumikan Ahad lalu.
Adik dah pergi kembali kepadaNYA.Begitu kata nenek pada Qistina di tanah perkuburan islam sg kertas.

Doktor kata tak pasti punca. Pernafasan adik tibe tibe terhenti.

Kisah tak sedap dari Hospital Selayang di luahkan kakak ipar sebagai nenek,
memedihkan hati nenek Lola juga mendengarkannya.
Macam macam lemparan negative di simbah kepada wajah ibu dan ayah Qistina hanya kerana mereka ibu bapa yang masih mentah. Kami dari kelurga baik baik ok.

Lidah manusia memang tak bertulang.
Cakap mulut sesedap rasa je mereka di hospital tu. Geram ulu hati kak lola di buatnya.
Kisah2 penderaan dan membuang bayi yang bertaburan sejak kebelakangan ini mengheret ibu dan ayah Qistina dalam process mendapatkan jenazah baby berusia 2 bulan dengan process yang payah.

Allah menduga kesabaran.
Nenek lola mendengar, hati terluka. Meleleh air mata pun tak guna.Berkat doa dan pertolongan dari NYA yang maha BERKUASA.
nasib baik Nenek ruby selaku orang kuat jabatan polis negara menghulurkan bantuan memudahkan cara.
Asar adik di kebumikan.

Ah! rupanya hati ini lembut. Air mata mengalir setiap kali mengenangkannya.
Al-fatihah buat adik. Semoga adik berada di singahsana indah itu seperti di janjikan olehNYA.

***
main main dengan Inas pengubat sedih dalam dada. 

Inas & nenek.

Sejak hari itu..memang tak ada mood nak menulis.
Bukan tak menulis.
Tapi bile menulis. delete semula.
Senyuman manis di bibir, hati sayu tuhan saje yang tahu.

Lewat petang ahad yang lalu,
semuanya berkumpul di rumah Abangku di Kg Nakhoda.
Alhamdulillah Sham dan Ros tabah menghadapinya. Kamu masih muda.
Semoga terus kuat berusaha menempuh hari hari mendatang.
Di izinkan Allah, pasti Qistina dapat adik lagi.

Al Fatihah buat cucuku Muhamad Afiq Aqif Nur hisham.

Mood | blank

Wednesday, January 18, 2012

Wordless Wed | WALK



walk at the park 30  mins 3 times a week.
as simple as that.

MOod Lola | sejak minum SLIM...tak berjalan pon berpeluh...
jalan lebih skit...habis lencun berpeluh2

:)

Saturday, January 14, 2012

Love Letter from Lola | I share cos' I care

Nak dapatkan apa yang kite idamkan kadang kala perjalanannya sukar.
Kadang kala ada juga perjalanannya mudah.
Tapi manusia pastinya mengambil jalan MUDAH. Senang.
Terutama orang kite...orang Melayu.

Kenapa orang kite begitu ek?
Segala galanya nak cepat. Segala galanya nak ikut kemahuan dan kehendak nafsu serakah diri sendiri.
Dah hilang rasa peduli...peduli pada hukum alam. Setiap perkara berlaku, setiap bunga yang mekar, setiap jemuran yang lembap nak mengering..setiap kandungan janin menjadi bayi...mengambil MASA.


Kenapa
Kenapa
Kenapa???

Hahahaha...eh eh tetibe gelak kak lola kite nie.
Kenapa la agaknya ye mon...haip!!!Kak lola baru amik Bios Life SLIM masok hari ke - 5, hari nie.
Kak lola ada 1 seluar kegemaran tau. Selepas kahwin. Memang kak lola bantai makan makanan sedap sedap.Nasi, mee hoon goreng, nasi lauk pauk teh tarik, mee goreng mamak, roti canai, nasi, lauk pauk, walauweiiii nasi lemak, telor, ayam rendang...dah x lalu nak list kan. Pendek kata..tekak melayu lah.
Bak kata orang Johor ...makan ikot sedap tekak kauuuu...
maka...
Hari ni kak lola buat breakfast,
jemur kain di ampaian,
pegi taman kejap sedut oksigen bersih, balik rumah
mengadap Science Discovery channel kejap
kemas box2 lama yang kak lola simpan baju baju lama berkurun lamanya.
Kak lola sarung jeans kegemaran lama Kak lola satu ni....dalam hati macam confuse sorang2.Cuak ada...senyum ada, bukak balik seluar, sarung balik..tengok kat cermin..hahahah cam sewel pon ada.
Pastu teros sms Tasha,



K. lola | Akak start amik SLIM dengan ko haritu hari apa ek?
Tash | Isnin..eh selasa.
K lola | ermmm  akak ngat dah..Isnin..sebb hari selasa akak cuti.Maknanya akak dah 5 hari minum SLIM.
Tash | haa..dah ada perubahan ke?
K lola | seluar ketat dah tak ketat...apakah?ajaibbbbbbbbb..suar kegemaran akak dah boleh pakaiiiiiiiiiiiiii.
Tash | memang efek dia gitu...muka akak ada rasa perubahan tak?
K lola | muka macam tak ada perubahan lagi tapi tummy mummy yummie ni dah susut huhu
Tash | wow! lemak mencair...joget2
K lola | Dancing in the moonlighttttttttttttttttt

Dancing dancing.
Teros berlari mendapatkan encik suami...
K lola | "abang lihat!" { sambil mengayakan suar jeans lama ala ala model Levis 501 versi tahon 80an ;) }
encik Suami | ''Ehhhhhh...." { kenyit mata sambil tersenyum tak berkata kata macam selalu }

Tiada lagi perkataan PINTU ku dengari. Yes!

some people may just say, ah! lola...buat apa ko nak diet diet.Buat apa ko nak beli product2 mahal tu...membazir je.

Who said im dieting?
I EAT, drink & shrinking yols. Hahaha happy face sampai malam :)



Mood Lola - Ini baru 5 hari...kalau 30 hari? Program ni 90 hari..muahahahahaha dancing dancing. I feel gooodddddddd...dancing dancing :)



Thursday, January 12, 2012

Yang mana lagi MAHAL

Assalamualaikum semua...



Hari ni POP QUIZ JUMAA bermula tau.
Kalau rasa nak dapatkan tudung cantek FREE, rajin rajinkan tangan anda menulis komen paling kreatif di sini ok.

Pilihan komen paling best, 2 orang. Aha! takan pandang aje kut...kena la BERTINDAK!hahahaha
Bak kata Doktor Azizan.
Power of ACTION ewah, macam pelakon tu. - dalam bahasa  melayunya..Kuasa bertindak...
Kalau di fikir2kan memang betol tau apa kata Doktor Azizan tu.
Pelakon kalau tegak berdiri je...tak bergerak/beraksi melakonkan watak.
Tak ada la drama, tak ada la filem.

Bijak lahh sangat bijak Doktor Azizan  ni kan. Patut la jadi Doktor....:)


Kalau kakak ni boleh...kite takan tak buleh?
Jum bertindak!!! Dapatkan sekarang yea...Contact number ada di situ situ situ http://www.cepatkurus.com/

%%%%%


Baiklah...di pagi hari khamis yang nyaman ni kak lola nak share cerita tentang kawan kawan kak lola ber I C malaysia ni. Kah ayat!!!!

Semalam kak lola tegur kawan kak lola,

Kak lola : Mona penah detox?
Mona : pernah dulu...pakai Melilea. Mahal la..tak mampu maintain.
Kak lola : oooo mahal yea...sambil lontar bagi icon senyum
Mona : ha;a la kak lola..mahal, tak mampu nak maintain.
Kak lola : eh! bukan kah detox tu hanya di lakukan 6 bulan sekali, bukan nya ko kena detox hari2 sepanjang tahun dik nun. Tak pe...kalau tahun ni mona ada plan nak detox, cuba amik product nie.....bagus tau. 1 product memainkan peranan 1 fungsi. Bole caya ke 1 product bole mendetoxkan usus dan memulihkan 30 penyakit?
Mona : ye tak ye gak kan kak lola...berapa harga kak lola detox ni?
Kak lola : kak lola bukan apa..kak lola nak syorkan detox pada kawan kawan sebab perut kite ni menyimpan pelbagai punca penyakit. Jadi kena la kite bersihkan dan sihat kan sama sama. Apabila usus kite dah bersih dari kekotoran, baru la badan kite dapat menyerap makanan makanan berkhasiat dengan lebih baik bukan?Harga Clearstart ni hanya dua ratus lime puloh tujuh ringgit malaysia je.
Mona : haá laaaa...tapi mahal nyaaaa..
Kak lola : untuk kesihatan apa salahnya Mona...semalam ada pakwe ni, dia belikan untuk wife dia..so sweeet kan.
Mona : ha'a untungnya ada husband yang menyokong, seksa merana kalau husband dah la x menyokong, komplen jeeeee.
Kak lola : tu la kan..mula mula kak lola start ni pun sebab cik abang dah sound badan besar pintu. Tak sentap kau? tapi dia support la kak lola kecikkan sikit size badan ni dari pintu..hahaha kena banyak sabar la sikit yea...Lidah tak bertulang.
Mona : mahal la kak lola...kenapa mahal sangat?
Kak lola : kalau untuk kesihatan, product mahal tapi berkesan dan selamat...apa salahnya mona.Beli i Pad tak mahal ek? Beli beskal fixie tak pe la jugak...sekurang2nya bersenam. Mintak maaf dan mintak simpang la yea...cube bayangkan kite tak jaga kesihatan usus kite kemudian, lemak, toksik semua bergayut2 dalam usus, susah bernafas plak bile dah gemok,  kena kencing manis, kolesterol tinggi, migrain, rashes. Tak ke mahal cost perubatannya tu esok esok. Masa tu dah terlewat kan?
Mona : siapa lagi yang dah cube product ni kak lola kat sana?
Kak lola : ada ramai gak yang berminat...kak weena dah amik, Tona dah start, siap berebut2 toilet..hahaha marona..ramailah dah mula nak jaga kesihatan....Alhamdulillah. Kesedaran sikit2 la. Sekuraang kurangnya berhasil la...
Mona : kak nona tu semua product dia cubenya...tapi dia tu baka tak boleh buat apa..hahahaha
Kak lola : haaaaa tak jugak...jangan  ko ternganga esok kalau dia SLIM selepas 90 hari. Hari tu dia amik 1 product ni dengan sorang amoi ni...4K kau dia habis. Tapi dari kata kak nona tak de plak di sarankan supaya detox. Kak nona kata, product tu suruh dia diet boleh makan buah dan sayur je. Kesian kak lola tengok dia lembik tak bertenaga. Pucat je kulitnya. Tak cukop khasiat.
Mona : Mak aiii 4K nak slim punya pasal...
Kak lola : biasa la ada sesetengah orang nak kurus cepat, tapi kalau processnya tak betol, tak ada guidance dari support system yang betol. Tak menjadi jugak. Tadi dia kata dia nak berhenti dan cube product Bios Life. Mona jangan lupa contact kak lola ok.
Mona : Ok. Detox tu berapa harganya kak lola? Bulan depan la saya amik.
Kak Lola : Dua ratus Lima puloh Tujuh sahaje :)

Kalau malu2 nak ....memang rugi tang diri sendiri :)

Mood kak lola : Simpati dengan rakyat Malaysia yang masih berfikiran product untuk kesihatan kurang penting dari pada teknologi canggih aka gadget. Kesian.

Macam macam product berada di pasaran, sile dapatkan penerangan lanjut dan teliti tentang product sebelum pengunaan. Tepuk LEMAK tanya PEROT :)
*** Bios life adalah product yang berkesan dan selamat hasil kajian pakar  perubatan sejak beratus tahon.

Wednesday, January 11, 2012

Tuesday, January 10, 2012

Feel Better When... You Look Better

Happy Life Project...
when happy people make other people life BETTER

Tin Tasha menerangkan cara cara pengambilan Clearstart30
dah makin berseri kau kulit si Tin Tasha tu...
ko telan apa plak Tin?

Sangat di sarankan pengambilan Clearstart30 untuk memulakan hari yang BARU!
Sile ikot Program Guide dengan betol dan bersungguh sungguh yea.
Tiada ke indahan bakal di kecapi dalam masa 10 hari...TIADA

Kalau ada yang claim ada tu..ermmm memang merangkak la sampai office. Lembik tak bertenaga.
Tak de tenaga macam mana nak bakar lemak joyah oi???
kawan kak lola suggest buat detox 10 hari makan buah dan sayuran SAHAJA ...Apakah? 
 PUASA di bulan ramadhan pon 30 hari lijah oiii..adusss tak paham betol dengan gaya pemikiran sesetengah umat.Sabar kak lola sabor :)


Aha lihat! product ni bagus tak bagus? menyarankan kawan kawan agar makan ok...bukan JANGAN makan.
Sile lah makan . Do not skip meal..nampak?

Nutirisi Facts di situ...apa yg paling tinggi? Ahaa..x nampak? hahaha kena la try sekotak ...baru la nampak kan..hahaha < gelak noti2 je ni >

Orange Juice Powder..yeah! perisa oren..perisa Durian tiada yea..jangan nak mintak perisa bukan bukan...
ini bukan jusmaid :))

buat yang terlebih lemak...sile amik SLIM

Project kak lola..SLIM in 30 days bermula.
Jeng jeng jeng


Kak lola sibuk sangat sangat hari ni,
memanjat bank di pagi hari,masok kan , keluarkan, masokkan, masokkan masokkan..masokkan lagi. ewah!

melayan soalan soalan berbangkit yang tibe tibe datang dari peminat Bios Life SLIM & Detox...eh! non stop ok :) { dpt ramai kawan plak...isk! korang jangan la amik program crash diet makan buah 10 hari tu
eh..merbahaya la...bio la badan kite slim secara semula jadi dengan bahan bahan semulajadi jugak...bio la lambat asal kan selamat eh eh eh... }

melayan permintaan dan pertanyaan tudung bawal dari kawan kak lola di Pulau Pinang nun..{ time aku nak kasi Giveawayyy time ni la ko nak borong..dugaannnnn ...rezeki Lola oiii rezekiii }

Akibatnya...
sampai ada kala kak lola lupa nak minum air kosong,
ada kala kak lola berpeluh2 di buat dik si SLIM nie.
Membakar betol...

Apa kena kak lola sibuk sangat buat kerja sampai lebih dari 2 kerja ni? Tak cukop wang nak pergi Italy kah?
hahahahah ye la lebih kurang gitu la.
Hahahaha
Apa kena la kak lola oiii...
sampai jual tudung la,
jual product kesihatan la .sejak menjak ni ek?
apa kena
apa kena kak lola?
apa kena?

Sebenarnya..tak de kena mengena pon...
kak lola sengaja nak make life BETTER...so kak lola pelbagaikan activity harian di samping bergerak cergas supaya lebih cepat SLIM. Kah!
Misi utama masih kekal untuk tampak sehat cantek & SLIM yo

wohoooo...Bios Life SLIM memang buat kak lola bergerak cergas...bertenaga ok,
Uik! berpeluh peluh...memang betol betol membakar lemak.
Aha! mood nak munchy2 pun dah tak serajin dulu..yeaaaaaaaaay!

Baiklah...jom dengar macam mana Bio Life SLIM berkesan buat kak lola...semestinya berkesan buat ANDA juga juga juga...
Tak perlu bayar tontonan ini..dengar je FREE :)



demi kesihatan, apa la salahnya berbelanja lebih kan.
Nak beli kat mana? http://www.cepatkurus.com/lainproduk/detox-clearstart30 contact number di situ situ situ :)
Mood - Cergas giler kau dengan SLIM. Lily .